Svane Shipping tilbyder en komplet logistikløsning, når dine varer skal fragtes. Du får en lokal partner med et globalt netværk, der sikrer, at vi kan løse enhver opgave.

Om os

Svane Shipping er en af Danmarks ældste shipping-virksomheder. En solid familievirksomhed og en stabil totalleverandør af shippingydelser etableret i 1926. Vores tradition for stærke relationer og langvarige kundeforhold bygger på gode, gammeldags dyder som gensidig tillid, ordentlighed og respekt.

Vi er stærkt forankret på Kolding Havn, hvor de fleste af vores 70.000 m2 pakhuse og terminaler ligger. Resten findes på Køge Havn. Vores 40 dedikerede medarbejdere sikrer os ekspertise inden for stykgods, projektlaster og alle former for løsvarer.

Svane Shipping har datterselskaber og associerede selskaber i England, Polen og Letland. De udgør grundstenene i det internationale netværk, der gør os i stand til at tilbyde sikker transport i hele verden.

Vi tager betegnelsen totalleverandør meget bogstaveligt. Det betyder, at vi løser alle opgaver fra befragtning og skibsklarering over stevedoring og terminalløsninger til spedition.