Svane Shipping tilbyder en komplet logistikløsning, når dine varer skal fragtes. Du får en lokal partner med et globalt netværk, der sikrer, at vi kan løse enhver opgave.

Nyheder

Shippingvirksomhed vokser til dobbelt størrelse

Én af Danmarks ældste shippingvirksomheder, Svane Shipping, har efter en årrække som medejer nu helt overtaget samarbejdspartneren, Havneterminalen A/S. De to virksomheder føres videre som én under navnet Svane Shipping, som dermed råder over i alt 70.000 m2 topmoderne pakhuse og terminaler – de fleste i tilknytning til hovedsædet på havnen i Kolding.

Det er to af Kolding Havns mest synlige og traditionsrige virksomheder, der nu slår pakhusene sammen.

Efter adskillige års tæt samarbejde har Svane Shipping overtaget Havneterminalen og råder dermed over 70.000 m2 topmoderne pakhuse og terminaler. De fleste faciliteter ligger på havnen i Kolding, men virksomheden har også terminaler på Køge Havn.

”Med overtagelsen af Havneterminalen får vi tilført både yderligere kapacitet, faciliteter og kompetencer,” konstaterer direktør i Svane Shipping, Jesper Hansson.

Han glæder sig over, at det lykkes at føre samtlige medarbejdere fra Havneterminalen med over i det nye – og nu næsten dobbelt så store – Svane Shipping.

”Ét er de 33.000 m2 topmoderne pakhuse og terminaler, som vi nu kan lægge til vores egen kapacitet på 37.000 m2. Det er selvfølgelig en fordel, der giver os mulighed for både at servicere vores eksisterende kunder endnu bedre og giver os nye muligheder med hensyn til nye kunder. Nok så vigtigt er det, at Havneterminalens dygtige og dedikerede medarbejdere bliver en forstærkning af det fremragende hold, vi allerede har hos Svane Shipping. Fra rigtig godt til endnu bedre,” fortæller Jesper Hansson.

Den tidligere direktør for Havneterminalen, Leif Buhl, glæder sig også til at blive en del af det nye Svane Shipping.

”De to virksomheders i alt 40 medarbejdere bliver en del af en endnu stærkere virksomhed og begge virksomheders kunder kommer til at opleve overtagelsen som en fordel, simpelthen fordi vi får flere muligheder for og faciliteter til at kunne servicere dem,” vurderer Leif Buhl.

Svane Shipping har siden starten i 1926 etableret sig som en stabil totalleverandører af shipping-ydelser i Danmark. Virksomheden har desuden datterselskaber og associerede selskaber i England, Polen og Letland.

Overtagelsen af Havneterminalen er officielt gældende fra den 1. januar 2014, og herefter videreføres virksomhederne som én under navnet Svane Shipping. Jesper Hansson bliver ny administrerende direktør, og S. E. Hansson bliver bestyrelsesformand i selskabet.